mandag 9. januar 2012

Litt for mye?

De fleste universitet og høgskoler opererer med det som er kjent for fadderuka. Dette er en fantastisk mulighet til å knytte nye kontakter og ha det gøy! En hel uke med fest og morro, og for mange innebærer dette inntak av alkohol. For noen kan dette med alkohol gå litt langt og man risikerer å sitte igjen med både lite penger og et dårlig førsteintrykk. Hvem vil vel være det ufordragelige fyllasvinet som aldri kommer seg på byen for man enten har sovnet eller ligger fastklistret til toalettet med rennende maskara?

Tips 1: Drikk mye vann, du blir alikevell full nok (også slipper du hodeverk). Sprit skal ALDRI drikkes i ukjent lag. Spar den til slutten av uken!

Tips 2: Vet du at du får dårlig tid på vors, ta heller noen glass mens du fikser deg. For mye alkohyler på en gang gjør deg både mett og å stressa.

Et annet problem som fort kan oppstå når man er i slaget er at lommeboken kan få seg en kraftig smell. Jo mer man drikker, jo mindre kontroll har man over pengene sine (så vel som med andre ting) For at du ikke skal bli ruinert etter fadderuken er det en del forhåndsregler som kan være greie å ta

Tips 1: Ta med deg førerkort som ID (eventuelt et utgått bankkort), og ta me deg så mye kontanter som du synes det er greit å bruke.

Tips 2: Avtal på forhånd med noen du kan ta taxi hjem med, jo flere jo billigere. (Buss eller trikk er et godt alternativ om man ender opp alene)

Ps: Drinker på byn er er vanligvis ganske dyrt, men litt billigere i fadderuken ;) Ergo: ha langt vors.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar